Proves

S'obre el tel·ló... I comença el compte enrere per la formació del grup de teatre. S'apropa el mes de setembre i he cregut convenient que ja sapigueu com seran les proves d'accés (el mític càsting). Pels que volgueu saber com seran les proves d'accés o simplement volgueu formar part del grup sent escenògrafs, staff o ajudants de direcció us podeu baixar només l'arxiu d'informació general de les proves.

El càsting pels actors comptarà amb 4 proves (3 obligatòries i una opcional). L'única prova que us podreu preparar és la del monòleg. Us he preaparat un arxiu que recull tots els monòlegs que aconsello per la prova. N'hi ha més de 10, en castellà en català i separats per actor/actriu. D'aquests només haureu d'escollir un i preparar-lo bé. Són textos de caire humorístic, coneguts i fàcils d'interpretar.

El jurat que escollirà als actors no tindrà relació directa amb els aspirants. A fi i efecte d'evitar pensaments impurs :P Per poder realitzar el càsting m'haureu de comunicar que el voleu fer, i quin monòleg voleu fer (podeu escollir un altre diferent als seleccionats amb avís previ ), desde el 15 de setembre i fins finals del mateix mes. Serà condició sine qua non, realitzar el càsting per tal d'accedir com actor/actriu al grup.

La prova pels escenògrafs consistirà en una entrevista personal. Res més. Espero que sigueu persones normals, i que no la prepareu! jeje. Així que res de preocupacions.

Espero i desitjo que molts de vosaltres intenteu fer les proves. M'agradaria que tots els aspirants puguin superar el càsting. Ja vaig dir, que no vull "descartar" a ningú, que crec que d'una manera o altra tots els que ho intentin tinguin la possibilitat de fer teatre, ja que l'objectiu del grup no és un altre que aquest.

"Els tímids tenen por abans del perill; els cobards, durant el mateix; els valents, després" Jean Paul, humorista alemany.
Espero que no tingueu por de fer les proves, que les feu, que entreu dins del món del teatre, sino ho heu fet abans, i que us atreviu a fer una cosa que té esperit propi: el teatre... Comença l'espectacle!! Escribiu-me!

No hay comentarios: