GTCB estrena Historias Para-LELAS

El grup de teatre del campus de Bellvitge estrena nova obra teatral:

Historias Para-LELAS

Us presentem una obra de Ignacio del Moral, adaptada i dirigida per José Luis González; una comèdia plena de situacions on el que més compta és el que sobra i no el que falta.
Tretze noies s'enfrontaran a sí mateixes, a les seves pors, als seus falsos Kgs de més i deixaran de ser el que eren, tot allò pel que van lluitar en el seu moment perque s'ha perdut entre tanta dieta, tant mirar-se a un mirall que cada dia les menteix: elles mateixes.

L'obra repartida en diferents situacions relata com aquestes noies amb una bellesa natural fora de dubtes, pateixen per no ser o no entrar dintre dels cànons d'una societat que està boja. Totes les coses que hauran de fer, totes les dietes, les situacions absurdes es citaran sota el nostre escenari. Una obra que no us podeu perdre!
Us esperem per riure sense mesura i per disfrutar de la nostra primera obra!

Lloc: Campus Bellvitge - Universitat de Barcelona (Com arribar? La universitat està marcada amb un 1 al mapa. Transports: L1-Hospital de Bellvitge//C-32 direcció Barcelona)
Dies: Dimecres 13 i Divendres 15 de Desembre
Horari: 19:00 hrs
Preu: 2,5 € (Entrades en taquilla)

Assaig!

Aquí estan algunes de les fotografies que ja ens hem fet com a grup! Uee! Felicitat? Molta molta :P Total... que si les voleu tenir, entreu a Galeria, linkeu amb Fotus i obriu el album GTCB 06 (nosaltres). Dins hi ha una opció que posa "Download as a zip". Així les podreu baixar i tenir-les totes! Encara em falten per penjar-ne algunes! Però... tot arribarà... tot :)
Un petó i una abraçada!