GTCB estrena Historias Para-LELAS

El grup de teatre del campus de Bellvitge estrena nova obra teatral:

Historias Para-LELAS

Us presentem una obra de Ignacio del Moral, adaptada i dirigida per José Luis González; una comèdia plena de situacions on el que més compta és el que sobra i no el que falta.
Tretze noies s'enfrontaran a sí mateixes, a les seves pors, als seus falsos Kgs de més i deixaran de ser el que eren, tot allò pel que van lluitar en el seu moment perque s'ha perdut entre tanta dieta, tant mirar-se a un mirall que cada dia les menteix: elles mateixes.

L'obra repartida en diferents situacions relata com aquestes noies amb una bellesa natural fora de dubtes, pateixen per no ser o no entrar dintre dels cànons d'una societat que està boja. Totes les coses que hauran de fer, totes les dietes, les situacions absurdes es citaran sota el nostre escenari. Una obra que no us podeu perdre!
Us esperem per riure sense mesura i per disfrutar de la nostra primera obra!

Lloc: Campus Bellvitge - Universitat de Barcelona (Com arribar? La universitat està marcada amb un 1 al mapa. Transports: L1-Hospital de Bellvitge//C-32 direcció Barcelona)
Dies: Dimecres 13 i Divendres 15 de Desembre
Horari: 19:00 hrs
Preu: 2,5 € (Entrades en taquilla)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Eiiii, la verdad es que me costó lo mio encontrar el sitio donde se hacia el acto, pero la verdad es que tanto esfuerzo valió la pena. De verdad, todo estuvo genial, y la verdad es que se notaba que vosotros también lo disfrutabais.

Me he reido mucho con las diferentes escenas, y muchos de los gags (como la nevera haciendo el salto del oso, los calzoncillos de superman o el casi triple de la chacha con el pepino, entre otras muchas).

Y el final.... espectacular, tanto en escenografia como por el sentido de las palabras.

Si hay que poner un qué..., por eso de ser constructivo, es quizás que a veces costaba un poco escuchar a los actores, pues la música (o los trinos) enmascaraban el sonido. O al menos desde el final, apenas se oia.

En fin.... Felicidades a tod@s, y felices fiestas. ;)

Anónimo dijo...

M'ha encantat... de debò q no tinc paraules. M'heu fet riure fins que m'ha fet mal de panxa i m'heu fet plorar (sí sí... per mi, el final va ser molt emotiu). Felicitats a tots :)

Anónimo dijo...

¿Estás en un grupo de teaaaatro? Bueno, espero verte (y con tu grupo de teatro) el próximo viernes 12 de enero en OUR FAVOURITE CLUB, a partir de las 00:00 con concierto de Le Pianc y dj invitado Kiko Amat.