Resultats Càsting 06'Els resultats que tant esperàveu, encara que s'han fet esperar, ja estan aquí. Les proves han acabat, i amb elles, les mirades fredes, distants, i algo bordes que us hem dedicat.

Espero que entengueu que la finalitat de les proves era precisament: provar-vos i que per això us miràvem com si us perdonèssim la vida, o manteníem el rostre contingut, fred i inexpressiu. Hem fet tot lo possible perque les proves fossin igual de difícils per tothom, i hem valorat sota un estricte sistema de puntuació, perque l'objectivitat fos la nostra bandera. Crec que ho hem aconseguit.

El càsting i per tant el procés de selecció ha acabat. Ara només queda dir-vos que moltes GRÀCIES per haver superat les vostres pors, per haver dit "sí que puc, sí que vull" i haver intentat fer-ho el millor possible. Sabem que ho podeu fer millor, que els nervis us han menjat, que el fet que uns desconeguts us valoressin, pensar que un parell de somnis es podien fer malbé en tan sols uns minuts... us ha fet fer-ho pitjor. Ho sabem, i ho entenem.

Esperem esperem aprofitar la vostra confiança per poder-vos regalar, a més que us endugueu alguns crèdits...un somriure, una experiència, i una sincera amistat.

Als seleccionats: BENVINGUTS/DES!!!

S'obre el tel·ló i mooolta merda!

PD: Aquí teniu l'arxiu on s'exposen els seleccionats. Felicitats!!!

No hay comentarios: